Despre mine

Sunt un tanar pasionat de it. Aceasta pasiune a mea pentru acest domeniu a inceput inca de cand eram mic, din scoala generala, pe cand abia aparuse Pentium 1 cu procesor de 100 mhz. Tiu minte primul meu calculator, care l-am stricat de vreo 2 ori instaland si dezinstaland jocuri si programe, pana cand intr-o buna zi a crapat. In acea zi am stat pe ganduri, fiind copil nu prea intelegeam ce s-a intamplat, cum functioneaza calculatorul, scopul lui. Ca si copii din zilele de azi, il foloseam doar pentru jocuri. In acea zi am stat pe ganduri si mi-am zis oare ce am gresit, cum sa rezolv sa mearga din nou. Dupa cum se spune „din greseli inveti” asa am invatat si eu. Cu timpu am invatat cum sa le repar si pe parte de software si pe parte de hardware.
De aproape 4 ani m-am apucat sa invat HTML/CSS/PHP si promovare Seo. Am avut cateva proiecte reusite pentru cateva firme. Incetul cu incetul ma perfectionez si in asta.

Sper ca va place siteul meu. Daca doriti unul asemanator sau unul la fel de frumos ca acesta ma puteti contacta pe adresa de e-mail : adykul@yahoo.com sau puteti lasa direct un mesaj pe pagina de contact